Klar til fremtidens livsstil....

Hvad enten du søger løsninger til den private bolig eller erhvervsmæssigt til firmaet, står Techgroup parat med professionel råd og vejledning.

Få de seneste updates i din mail!

Techgroup leverer alt indenfor intelligente løsninger


Hjemmebiografer


Forestil dig, at du kan du kan sidde i dit eget hjem og nyde en film med akkurat de samme fantastiske lyd fordele som du kender dem i biografen. Med en Home Cinema eller Home Theatre løsning fra Techgroup kan denne drøm snart blive til virkelighed.

Læs mere her

Multirum


Techgroup leverer topmoderne multirums løsninger, der er skræddersyet til hver enkelt kundes behov og ønske. Med en multirum løsning kan du nyde musik dér, hvor du ønsker det, når du ønsker det - i ét eller flere rum samtidig.

Læs mere her

Brian Hansen

Indehaver og direktør

Initiativtager og bagmanden i Techgroup. Står for den overordnede projektering og er manden du i fritiden møder såvel til lands på en mountainbike som til vands på et surfbræt. Brian brænder for at gøre en forskel for folk i hverdagen og se hvordan teknologien kan bidrage hertil.

+45 26740884

brian@techgroup.dk

Morten Hansen

Indehaver

Det av- tekniske geni i Techgroup, som primært arbejder ude i felten og som følger projekterne fra gulvet. Han er den løsningsorienterede mand, der aldrig ser problemer, men kun udfordringer og som i fritiden dedikerer sig til familien og vennerne.

+45 26740884

morten@techgroup.dk

Techgroup ejere

Techgroup :: Lyngvej 63 :: 6710 Esbjerg V :: Tel. +45 26 74 08 84 :: E-mail. info@techgroup.dk